2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Toplum Hizmeti Çalışmalarımız  Başladı!..

Tarsus Amerikan Koleji Toplum Hizmeti faaliyetlerine 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor!..

Kardeş okulumuz Hasan Karamehmet İlkokulu 3 ve 4. sınıf öğrencilerine, cuma günleri haricinde, okul sonrasında, 11 farklı ders grubunda öğrencilerimiz tarafından dersler verilmektedir. İngilizce, Matematik, Fen Bilgisi, Hayat Bilgisi, Türkçe, Resim, Müzik, Dans, Basketbol, Futbol ve Zeka Oyunları olmak üzere çeşitlendirilmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz bu çalışmalarla hem yeni yetenekler kazanacak hem de sosyal yeteneklerini geliştirip çevrelerine yardımcı olmanın önemini kavrayıp bu güzel duyguyu tadacaklardır.