TAC’de Muteşem Geçen Bir Çadır Kampı Daha!..

6 Ekim, 2017/Cuma günü, okulun bitmesiyle birlikte Hazırlık sınıfı öğrencilerini büyük bir heyecan sardı; çünkü okulun mistik kokan havasını onlar ilk defa yıldızlı bir Çukurova gecesinde eşsiz güzellikteki portakal çiçekleri kokuları altında soluyacaklardı.

Öğrencilerimiz kamp ile ilgili Stickler oditoryumda kendilerine yapılan bir tanıtım sunumundan sonra öğretmenlerinin de desteğiyle çadırlarını kurmaya başladılar. Kimileri çadırını 15 dakikada kurarken kimileri saatlerce uğraşmak zorunda kaldı. Ama hiçbiri pes etmedi ve sonunda çadır kurabilmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşadılar.

Sıra en eğlenceli, en çok güldüren etkinliğe geldiğinde: “Spor yarışmaları başlıyor!’’ sesini duyan öğrencilerimizin çoğu yarışmalara katılmak için yarıştılar. Kimi yarışrken eğlendi, kimi izlerken…

Öğrenciler iyice acıkmışlardı ve okulun onlar için hazırladığı kebap, lahmacun ve sonrasında dondurma ikramı gerçekten muhteşemdi. Yemeğin ardından Stickler oditoryumda yapılan ‘’Karaoke Etkinliği’’ gerçekten görülmeye değerdi ve uzun bir süre unutulamayacak bir etkinlik oldu. Cesaretini toplayıp sahneye çıkan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bir hafta boyunca takımlarını kurmak için çabalayan öğrencilerimiz için sırada Gece Futbolu ve Voleybolu vardı. Kıyasıya çekişmelerin yaşandığı, mücadelenin üst seviyede olduğu maçlar gerçekleşti. Bu arada Gece Futbolunda şampiyon olan Hazırlık-A sınıfını da gönülden kutlarız.

Turnuvanın ardından yorulan öğrencilerimiz, yakılan kamp ateşinin etrafında toplanarak sıcak sohbetler yapıp marşmelow yemenin tadına vardılar.

Gece saatler 00.00’ı gösterdiğinde, uyku zamanı gelmişti ve tüm öğrencilerimiz istemeyerek de olsa çadırlarına girdiler. Burada çadır sohbetlerinin ne kadar güzel olduğunun farkına varıp arkadaşlık bağlarını güçlendirdiler.

Sabah güneşin doğmasıyla pırıl pırıl bir ortam içinde uyanan öğrencilerimiz, çadırlarını toplayıp kamp alanını temizledikten sonra Tarsus simiti ve ayran keyfi yaparak evlerine doğru yola çıktılar.

Bu unutulmaz gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve kampa katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Seneye yeni bir TAC dönemi ile eğlenceli bir Çadır Kampı etkinliğinde birlikte olma dileğiyle!..