Yatılı Öğrencilerimizden Çamlıyayla (Namrun) Gezisi

Yatılı öğrencilerimizden oluşan 12 kişilik bir grup öğretmenleriyle birlikte Namrun’da bulunan “TAC Yayla Evi”ne gittiler.

Mangalı yakmaktan tutun da masa hazırlamaya kadar tüm işlerini kendilerinin yaptıkları “Sucuk-Ekmek Partisi”nde öğrencilerimiz, mis gibi çam kokuları eşliğinde yemeklerini yiyerek ayrıca derin sohbetler ederek güzel bahçenin keyfini çıkardılar.

Günün ilerleyen saatlerinde hep birlikte film seyredip doğa yürüyüşü yaptılar.

Oranın doğal ortamını ve yayla evinin büyülü atmosferini çok beğenen yatılı öğrencilerimiz, geceleyin konaklamak şartıyla bir daha gelmek istediklerini belirttiler.