TAC’de Göz Muayenesi

Öğrencilerimizin dersleri en iyi şekilde takip edebilmeleri ve eksiksiz öğrenebilmeleri için de göz sağlığının önemi büyüktür. Bu amaçla, okulumuza bu yıl başlayan tüm öğrencilerimize 11 Ekim, 2017 tarihinde göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Hatice Canataroğlu ve ekibi tarafından göz muayenesi yapıldı.

Yapılan muayenelerde toplam 132 öğrenci incelendi. Bu öğrencilerin 51’i gözlüksüz tam görmeye sahipken 31’i gözlükle, 9’unun da lens ile tam gördüğü saptandı. 26 öğrenciye görme bozukluğu nedeniyle gözlük önerilirken 8 öğrencinin de gözlük numarasının yetersiz olduğu belirlendi. Sonuçlar tek tek tüm öğrencilerin velilerine gönderildi.

Tüm öğrencilerimize ve velilerine başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Uzm. Dr. Ali Cerrahoğlu

Okul Doktoru