TAC Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Atletizm Pistindeler

Bu hafta, ‘’Atletizmde Bayrak Koşuları’’ olan dersimizi Hazırlık öğrencileriyle birlikte Tarsus Atletizm Pistinde işledik. Öğrencilerimize Atletizm Pistini daha ayrıntılı tanıtarak öğrendikleri tüm konuları pekiştirmelerini sağladık. Güzel bir ısınma koşusundan sonra yaptığımız stretching ve akabinde bayrak yarışması bu dersin çok eğlenceli geçmesini sağladı. Kıyasıya çekişmelerin yaşandığı 4x100 metre Bayrak Yarışması gerçekten görülmeye değerdi. Tüm öğrencilerimizi yarışmadaki azimlerinden dolayı tebrik ederiz.