Tartışmanın Özgürlüğünü Yaşamak!

Okulumuz Münazara Kulübü öğrencileri 20-21 Ekim, 2017 tarihlerinde, beş öğrencisi ve kulüp sorumlu öğretmenlerinden Tuba Karabağ’la birlikte Üsküdar Amerikan Kolejinin düzenlediği “SEV Amerikan Okulları Münazara Etkinliği”ne katıldı.

Bu etkinlikte, münazaranın içeriği ve kuralları hakkında öğrenciler bilgiler alarak kendilerini geliştirdiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte ayrıca kardeş okullarımızdaki öğrencilerle yakın ilişkiler de kuruldu. Eğitimin devamında gelen dostluk maçları ve maç ile ilgili dönütlerle etkinliğin amacına ulaşılmış olundu. Okulumuz bu müsabakalarda ikinci olma hakkını elde ederken öğrencimiz Sude Naz Arıcı da “En İyi Konuşmacı” ödülünü kazandı ve bizleri gururlandırdı.