Tarsus ZİÇEV Öğretmen ve Öğrencileri TAC Kampüsü’nde

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in Tarsus şubesinde eğitim alan öğrenciler ve öğretmenlerini ağırladık. Okulumuz Psikolojik danışmanı Özlem Algan ve Aktivite Koordinatörü Gülay Damar’ın gözetiminde, 10. Sınıf Akran Rehberlerinin yürüttüğü çalışmada; “Atatürk ve 10 Kasım” temalı resim boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Biliyoruz ki; yapılan çalışmaların çok ötesinde, asıl değerli olan öğrencilerimizin ZİÇEV’li kardeşlerinin tebessümüne tebessümle karşılık vermeleri, kelimelerin söz olmanın ötesinde paylaşıma dönüşmesi ve günün sonunda tüm öğrencilerin iyi bir şey yapmış olmanın keyfine varmalarıdır.

Tarsus ZİÇEV ile geçen yıldan bu yana süregelen çalışmalar sayesinde artık birbirlerini görünce tanıyan gençler, bir sonraki buluşma sözünü birbirlerine vererek vedalaşmışlardır.

Tüm toplum hizmeti çalışmalarında olduğu gibi ZİÇEV ile yapılan etkinliklerde de ana düşünce ve inancımız; çalışmanın TAC’li öğrencileri geliştirdiği, düşünsel ve duygusal olarak güçlendirdiği, onların toplumla bağlarını güçlendirdiğidir. Bu nedenle, bize bu zenginliği yaşatan Tarsus ZİÇEV ailesine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarda her zaman istekliliklerini ortaya koyan ve etkinlikleri taçlandıran öğrencilerimiz Ulaş Kaygısız, Eren Onur Yılmaz, Zeynep Salihoğlu, Ege Yüceel, Mateo Teoman Dağcı, Doğa Baykal, Sıla Çinbilgel, Tolga Mayaoğlu, Fuat Erten, Nehir Gizir, Mina Yenice ve Göktuğ Uçak’a teşekkür ediyoruz.