TAC İkinci Yabancı Diller “Almanca” Bölümü Yine Eğitimde!..

9 Aralık’ta okulumuzda, uluslararası sertifika hakkı tanıyan TELC-ALTE sınavları ilgili seminer düzenlendi. Almanca Öğretmenleri için düzenlenen bu seminer, DAS Akademie İzmir Sınav Sorumlusu Tuba Başer tarafından verildi.

Bu seminere Mersin  Bahçeşehir Koleji ve Bil Okulundan da Almanca öğretmenleri katıldı. Seminerin sonunda uygulanan testin sonucuna göre; okulumuzun Almanca öğretmenleri bundan sonra TELC Sözlü Sınav Sorumlusu olarak görev alabilecekler.

Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.