TAC İkinci Yabancı Dil Bölümünün

Sosyal Sorumluluk Projeleri Ara Vermeden Devam Etmekte!..

Okulumuz, sosyal sorumluluk projelerine çok büyük önem vermekte ve her vesile ile de öğrenci ve öğretmenlerimizi bu alanda değişik projeler üretip uygulamalarına teşvik etmektedir.

Bu projelerden biri de İkinci Yabancı Dil Bölümümüz öğretmenlerimizin rehberliğinde bir grup öğrencimiz ile Mersin Karayakup Ortaokulu Öğretmeni Sabiha Açıkbaş önderliğinde yürütülüp başarıyla sonuçlandırıldı. Bu proje kapsamında; Mersin’in Erdemli ilçesi, Karayakup Ortaokulunda okuyan sporsever bir grup öğrencinin, 03 Aralık, 2017 tarihinde Mersin’de düzenlenen Uluslararası Mersin Maratonunda yer almaları için okulumuzca destek sağlandı. Köy okulunda okuyan öğrenciler, okullarından alınarak Mersin Maratonunun yapıldığı yere kadar olan yol masrafları ve öğle yemekleri okulumuz öğrencilerince değişik aralıklarla gerçekleştirilen pasta satışlarından elde edilen gelirin bir kısmı ile karşılandı.

Karayakup Ortaokulunda okuyup bu projede yer alan öğrenciler de TAC öğrencilerine yazdıkları samimi duygularıyla yazdıkları teşekkür mektuplarıyla mutluluklarını paylaştılar.