TAC Mimesis Kulübünden Kardeş Okul Öğrencilerine Yeni Yıl Hediyesi

Tarsus’un çevre köylerinden Kargılı ve Kelahmet’ten TAC’ye gelip burada iyi vakit geçirip eğlenmek için gelen küçük çocuklara bir yılbaşı hediyesi de TAC Mimesis Kulübünden geldi.

Mimesis Kulübünün büyük emekleriyle hazırladıkları oyun Stickler Oditoryumda, eğlenceli hayvanlar şeklinde salona davet edilen çocuklara oynandı. Gösteriyi izleyen çocuklar, oyunun renkli havasından ve tatlı karakterlerden oldukça etkilendiler. “Filo ve Zürf” adında fiziksel özellikleri yüzünden dışlanan zayıf bir fil ve kısa bir zürafanın hikâyesini izleyen çocuklar, güzel şarkılar eşliğinde biten oyundan sonra kendileri için düzenlenen yeni yıl partisinde eğlenmeye devam ettiler.

Çocukları güldürürken düşündüren, düşündürürken güldüren özgün bir tiyatro gösterisi olan “Filo ve Zürf” senaryosundan afişine, dekorundan kostümüne ve rejisine kadar her şeyi ile TAC Mimesis Kulübü tarafından hazırlanmış ve sahneye koyulmuştur. Ve tabii ki bu tatlı-acı ve zorlu yolda elbette yalnız kalmadılar. Dersi olmasına rağmen son dakikaya rağmen dekor yapımında yanımızda duran Tarsus SEV Resim Öğretmeni Sibel Hoca’ya, yeteneklerini konuşturup bize oyun müziklerini hazırlayan Tarsus SEV İngilizce Öğretmenimiz Gürkan ve de Müzik Öğretmenimiz Nilgün Hoca, kulüp öğrencilerine yardımcı oldular. Bu oyunun sahnelenmesi için emeği geçen herkese teşekkürler!..

Yazan ve Yöneten: Nisa

Oyuncular: Işıl