11 IB Öğrencilerimizden “Yeni Yıl Eğlencesi”

Tarsus Amerikan Koleji 11-IB sınıfı öğrencileri ders verdikleri Hasan Karamehmet ve Gezici Kütüphane ziyaretlerimizden tanıdığımız Kanberhöyüğü İlkokulu öğrencileri için muhteşem bir yılbaşı partisi organize ettiler.

Yaklaşık yirmi IB öğrencimizin aktif olarak hazırlık aşamasında olduğu yılbaşı partisi, konuğumuz olan küçük kardeşlerimizi çok sevindirdi. Pastaların hazırlanmasından parti salonunun süslenmesine, hediyelerin alınmasından kostüm hazırlıklarına her ayrıntıyla yakından ilgilenen IB öğrencilermiz, böylece toplum hizmeti çalışmalarını başarıyla tamamladılar. “Parti bitsin istemiyoruz!..” , “Bir daha ne zaman böyle bir kutlama yapacağız?” diyerek, salondan zorla ayrılan küçük konuklarımızın yüzlerine yansıyan mutlulukları görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin böylesine anlamlı toplum hizmeti çalışmalarında yer alarak dünya vatandaşı olma yolunda emin adımlarla ilerlemeleri bizleri de çok mutlu etmektedir.

Tarsus American College grade 11 IB students have organized a New Year Party for Hasan Karamehmet Primary School kids and Kanberhöyüğü Village Primary School students whom they are familiar from Book Mobile visits and from tutoring. Almost 20 students were actively involved in the preparation process of the party. IB students-who have a very tight schedule- worked so hard to organize this party. They baked, They learned how to haggle about the prices. They did lots of shopping. They had many meetings to assign roles and duties. They decorated the party room on their own. They prepared their students to perform on the party day. This has a significant meaning for them since it is their first CAS project which is successfully completed. They felt delighted to hear all positive feedback from teachers and the children. Tarsus American College students take firm steps to become global citizens by taking patin community service activities.