''Eğitim Koçluğu”

30-31 Ekim tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bilge Uzun tarafından verilen “Eğitim Koçluğu” eğitimi Tarsus Amerikan Koleji öğretmenleri ve yöneticilerinin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirildi. Eğitimde, öğrenci koçluğu, öğrenme ve güdülenme, öğrenciyi tanımaya yönelik kullanabilecek formlar hakkında bilgiler verildi.  Uygulamalı olması nedeniyle, her katılımcının gruba katkısı oldu ve bu sayede aktif bir eğitim gerçekleştirildi.

Yaşamımızdan örnek senaryolarla konuların birleştirilmesi edinilen bilgilerin günlük hayatta da yararlanılabileceğini gösterdi. Çalışmalarda katılımcıları aktif tutan oyunlar sayesinde yoğun olan eğitim keyifli bir şekilde sonlandırıldı.