Tarsus ZİÇEV’in Yeni Yıl Kutlamasına Katıldık!..

28 Aralık’ta, Tarsus ZİÇEV öğretmen ve yöneticilerinin organize ettiği Yeni Yıl Kutlama Partisinde, ZİÇEV’li öğrencilerin yeni yıl coşkularına ortak olduk.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in Tarsus şubesinde eğitim alan öğrenciler ile bu yılki 3. buluşmamız, ZİÇEV’in düzenlediği Yeni Yıl Partisinde gerçekleştirildi. Düzenlenen davette hazır bulunan okulumuz Aktivite Koordinatörü Gülay Damar ve Psikolojik Danışman Özlem Algan’a 10. sınıf öğrencilerimiz Ulaş Kaygısız, Zeynep Su Sezgin, Eren Onur Yılmaz, Arjin Deniz Yalçınkaya, Mateo Teoman Dağcı, Ege Yüceel ve Göktuğ Uçak eşlik ettiler.

Etkinlik boyunca ZİÇEV’li öğrencilerle sohbet eden, dans edip eğlenen, ayrıca ZİÇEV veli ve öğretmenleri ile de sohbet etme şansı bulan öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi çok yoğun duygularla okullarına döndüler.

Yeni yıl coşkularına TAC’li kardeşlerini ve öğretmenlerini de dahil eden ZİÇEV yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, 2018’de ZİÇEV ile yürütülen çalışmaların daha verimli bir şekilde artarak devam etmesini umut ediyoruz.