Yurt Dışında Okuyan TAC Mezunları Paneli

28 Aralık tarihinde, ABD’den Kanada’ya, Hollanda’dan Almanya’ya olmak üzere, farklı ülkelerde okuyan 8 mezunumuz 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Stickler Oditoryumda düzenlenen bir panelde buluştular.

Rehberlik ve yurt dışı üniversite danışmanlığı servisleri tarafından hazırlanan bu panelde, öğrencilerimiz merak ettikleri birçok soruyu birkaç yıl önce okulda birlikte okudukları arkadaşlarına sorma fırsatı elde ettiler. Üniversite eğitimi için hangi ülkeye gitmeye nasıl karar verileceği, hangi bölümün ne gibi artı ve eksilerinin olduğu, ülkelerdeki yaşam koşulları ve ekonomik durumlar gibi birçok soruyu bu konuda tecrübeli kişilerin ağızlarından dinlemek öğrencilerimize çok kıymetli tecrübeler kazandırdı.

Yurt dışında eğitimlerine devam eden öğrencilermize başarılar diler ve yuvalarına gelerek kardeşlerine bu değerli bilgileri aktardıkları için de tekrar teşekkür ederiz.