Tarsus Huzurevinde Keyifli Bir Buluşma

25 Kasım günü, okulumuz öğrencileri Matematik Bölümü öğretmenlerinden Enise Peker ve Kelly Russell rehberliğinde, Tarsus Huzurevine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, bu ziyaretleri ile huzurevi sakinlerine hem onlara hatırlandıklarını hem de önemsendiklerini gösterme fırsatını elde ettiler. Ziyaret sırasında, öğrencilerimiz bu huzurevinde kalan büyüklerinin hayat tecrübeleriyle karşı karşıya kalıp yaşama ait bilgiler elde ederken bir taraftan da eğlenceli dakikalar yaşadılar. Büyüklerimizin ihtiyaç duyduğu ilgi, sohbet ve paylaşımlardan öğrencilerimizin de etkilendiğini görmek, biz öğretmenleri için ayrı bir mutluluk kaynağını oluşturdu.

Huzurevi sakinlerini ziyarete gelen öğrencilerimizin kendi elleriyle büyükleri için yapıp getirdikleri pastaları birlikte yemeleri de bu sohbetleri pekiştirdi. Türkiye’nin Mike Hammer’ı ile tiyatro ve sinema üzerine yapılan sohbetler, unutulmazlar arasına girdi.

Ziyaretimizin sonunda; öğrencilerimiz büyüklerinin ellerinden öperek onlara olabildiğince en kısa sürede onları tekrar ziyaret edeceklerini söyledikten sonra kendi aralarında bir sonraki ziyaret planlarını yapmaya başladılar.

Bu etkinlikte görev alan Elif Bilge Akça, Esat Tuna Erdağı, Ferit Sezen, Gülümser Aslı Kütük, Güneş Doğan, İlkay Bilge Uz, Serra Su Yıldız ve İlke Özden’i duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.