24 Kasım Öğretmenler Gününde

Her Şey Sevgili Öğretmenlerimiz İçindi

Okulumuzun Öğrenci Birliği ile İkinci Yabancı Dil Bölümü rehberliğinde hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü, bu sene de okulumuzda büyük bir coşku ve mutlulukla kutlandı. Öğretmenlerimizin bireylerin hayatlarına dokunan insanlar olduğu bilinciyle, öğrencilerimiz bu anlamlı günde, öğretmenlerine olan minnet duygularını gösterebilmek için gün boyunca çeşitli etkinlikler ve özel bir tören düzenlediler.

Öğretmenlerimiz, kendilerine özel olarak adanmış bu güne Okul Aile Birliğimiz ile Öğrenci Birliğimizin ortaklaşa düzenledikleri, okul kantininde 12. sınıf öğrencileriyle birlikte yaptıkları güzel bir kahvaltı ile başladılar.

TAC Öğrenci Birliği, özel ve sevgili öğretmenlerinin bu özel günlerini güzel geçirebilmeleri için sürprizler hazırladı. 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerini güldürebilmek amaçlı videolar, sürpriz hediyeler de vardı. Öğrencilerimizin en çok uğraş verdikleri noktalardan biri de öğretmenlerine takdim edecekleri hediye oldu. Öğretmenlerinin kendileri için verdikleri sonsuz emek ve sevgilerine, teşekkür etmek isteyen Öğrenci Birliğimiz, her bir öğretmenleri için öğretmenlerinin ad ve soyadlarının yer aldığı bir duvar saati hazırlattılar. Bu duvar saati; “TGIF”, ”Kendini de unutsaydın!”, “Just check your engrade” gibi klasik öğretmen sözlerinin yer aldığı renkli ve güzel bir saatti. Öğretmenlerimiz bu hediyeden çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Talas oditoryumda tüm okulun hazır bulunduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü töreninde, öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları videolar hep birlikte izlendi. Bu videolardan en etkileyici olanı da okulumuzda görev yapan her bir öğretmene özel olarak öğrencilerimizin Öğretmenler Günü kutlama mesajları oldu. Bu anlar, öğretmenlerimize duygusal anlar yaşattı. Ayrıca, Türkçe Tiyatro Kulübünün “Öğretmenlerimiz Öğrenciyken” adlı kısa oyunu da öğretmenlerimizi öğrencilik yıllarına götürürken salondakilere de keyifli anlar yaşattı.

TAC’de uzun süre görev yapan yüzlerce TAC mezununu yetiştiren ve şu anda emekli olan İngilizce Öğretmeni Selçuk Biçer, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Asım Keskin, Edebiyat Öğretmeni Mustafa Nacar, Beden Eğitimi Öğretmeni Nurcemal Eden, Fizik Öğretmeni Sami Işıksal, Beden Eğitimi Öğretmeni Nejat Güngör ve Türkçe Öğretmeni Ahmet Karagözlü de bu özel gün için  okulumuzun davetini kabul ederek hem meslektaşlarıyla hem de TAC öğrencileriyle bir araya gelip TAC’nin ne kadar büyük bir aile olup özel ve değerli olduğu vurgusunda bulundular. Onlara günün anısına plaket takdiminde bulunuldu.

Tören, bazı öğretmenlerimizin öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdikleri müzik performansı ile devam etti. Bu sırada herkes eğlenceli dakikalar yaşadı. Okul idaresinin tüm öğretmenlerimize sundukları hediye sonrasında günün anısına sahnede toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Öğrencilerine her zaman yol gösteren, onları cesaretlendiren, önem veren, yardım eden, değerli öğretmenlere yılın sadece bir günü teşekkür etmek elbette mümkün değil ancak yine de böyle özel bir günde bir araya gelerek güzel bir gün yaşanmasına zemin hazırladıkları için değer bilen TAC öğrencilerini kutluyoruz.

Okulumuzun tüm öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününde güzel bir gün geçirdiğini umuyor ve öğrencilerimiz için harcadıkları emeklerin yanı sıra ortaya koydukları sevgileri için onlara gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.