Yatakhane Öğrencileri ile “Keşanlı Ali Destanı” Müzikali

Okulumuz yatılı öğrencileri, kız-erkek karma bir grup olarak, 19 Aralık, 2017/Salı günü Mersin DOB Kültür Merkezinde sergilenen “Keşanlı Ali Destanı Müzikali”ne gittiler.

Öğrencilerimiz okul dışında yapılan bu etkinlikten çok memnun kaldıkları gibi etkinlik sayesinde arkadaşlıkları ve paylaşımları da bu güzel atmosfer içinde daha da pekişti.

Yatılı öğrencilerimiz için buna benzer sanatsal etkinliklere ikinci dönem içinde de katılım sağlanması konusunda planlamalar yapıldı.