Öğrenci Birliğinden Destek Personelimize Yeni Yıl Kutlaması

Öğrenci Birliği olarak okulumuzun temiz ve bakımlı olması; öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve güzel bir ortamda eğitim-öğretimlerine devam edebilmeleri için çaba sürekli harcayan okulumuz destek personelinimizin de yeni yıla girerken keyifli bir zaman geçirebilmelerine katkıda bulunmak üzere onlara küçük bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirdik.

Destek personelimizde yer alan değerli abi-ablalarımızın hem yeni yıllarını kutlamak hem de yeni yıl akşamı aileleriyle birlikteyken bizleri de hatırlamalarını sağlayacak armağanımızı sunmak üzere 29 Aralık/Cuma günü öğle teneffüsünde, öğrenci salonunda onlarla bir araya geldik. Hep birlikte yediğimiz baklava ve içtiğimiz meyve suları eşliğinde onlarla güzel bir zaman geçirip yeni yıl kutlamalarımızı yaptık. Ardından da onlar için hazırladığımız hediyelerimiz verdik. Okulumuz destek personeline ne kadar teşekkür etsek az.

Buradan da onlara bir kez daha teşekkür ediyor ve tüm TAC camiasının yeni yılını kutluyoruz. Yeni yılda herkese mutluluklar diliyoruz!

Öğrenci Birliği