12. Sınıf Öğrencimiz Umut Barış Özen Edinburg Dükü Uluslararası Gençlik Ödül Programını Tamamlayıp XIX. Gümüş Ödül Töreniyle Sertifikası ve Ödülünü Aldı!..

Okulumuzda, 2012 yılından beri sürdürülen Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programının “Gümüş” kategorisini tamamlayan 12. sınıf öğrencimiz Umut Barış Özen, 13 Aralık, 2017 tarihinde İstanbul, Ataşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezinde DoEIA TR tarafından düzenlenen XIX. Gümüş Ulusal Ödül Törenine Ödül Lideri olan okulumuz Aktivite Koordinatörü Gülay Damar ile katıldı ve buradaki tören ile sertifikasını alıp rozetini taktı.

Gümüş Ödül Törenine, ülkemizin dört bir yanından bu programa katılıp “Gümüş” kategorisini tamamlayan 154 katılımcı arasında yer alan Umut Barış sertifasını Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı Türkiye Ulusal Komite yöneticilerinden Sultan Yılmaz ve DoEIA-TR Ulusal Komite Üyesi L. Nilüfer Yılmaz’ın elinden aldı. Törende sertifika alan katılımcıların okul müdürleri, ödül liderleri, supervisorları ve velileri de hazır bulundular.

Umut Barış, 18 Aralık’ta TAC’de, öğretmen ve arkadaşlarının huzurunda bu programı başarıyla tamamladığı için tebrik edilerek sertifikası Okul Başdanışmanımız Andrew Leathwood ve Okul Müdürümüz Günseli Yüksel tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.