Maker - Robotik Atölyesi

Öğrencilerimizin Kodlama ve Robotik çalışmalarında bilgi ve becerilerini geliştirmeyi, ulusal ve uluslararası yarışmalar, patent alma, proje oluşturma gibi  konularda bilgilendirmeyi ve yönlendirmeyi hedeflediğimiz Maker-Robotik atölye çalışmamız, 17 - 18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi.

Atölye süresince öğrenci ve öğretmenlerimiz; keyifli, eğlenceli ve eğitici projeleler üzerinde çalıştılar. Bluetooth ile araba kontrolü, sensörle mesafe ölçümü, ses komutu ile araba kontrolü, robot kol ... vb çalışmalar gerçekleştirilerek birçok proje tamamlandı.

Videolar