Tarsus ZİÇEV ile Dönem Sonu Partimiz

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in Tarsus Şubesinde eğitim alan öğrenciler ile bu yılki dördüncü buluşmamızda, eğitim-öğretim yılının ilk dönemini keyifli bir parti ile kapattık.

Bu dönem yapılan çalışmaların sonuncusu olarak düzenlenen partide; Okulumuz Aktivite Koordinatörü Gülay Damar ve okulumuzun Psikolojik Danışmanlarından Özlem Algan’a, her zamanki gibi, 10. sınıf ‘’Akran Rehberlerimiz’’ eşlik ettiler. Akran rehberlerinin aldıkları  hediyeler; ZİÇEV’li kardeşlerine verilmelerinin ardından lezzetli yiyecekler hep birlikte yendi. Daha sonra müzik ve dans ile eğlenceli bir gün yaşandı. TAC’de olmaktan keyif aldıklarını, buraya davet edilmenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen ve her fırsatta öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eden Tarsus ZİÇEV öğrencileri ile çalışmalar eğitim ve öğretim yılının 2. döneminde de hız kesmeden devam edecektir.

TAC için olmazsa olmazlardan biri olan ‘’Toplum Hizmeti Çalışmalarına’’ katkı sağlayan tüm Akran Rehberlerimize bir kez daha teşekkür eder, bu tür çalışmalarımızın devam edeceği haberini sizlerle paylaşmak isteriz.