Bansko’da Muhteşem Geçen Bir Kayak Kampı Daha

Tarsus Amerikan Koleji Beden Eğitimi Bölümü tarafından bu yıl 3.sü organize edilen “Bansko Kayak Kampı” 14-19 Ocak, 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Tarih ve doğanın iç içe olduğu şirin bir kasaba olan Bansko’da başlangıç ve orta seviyede kayak bilen öğrencilerimiz, seviyelerine uygun olarak oluşturulan guruplarda kayak eğitmenlerinden eğitim aldılar.

Bulgaristan’ın ve Avrupa’nın en iddialı kayak pisti olan Bansko’da bir araya gelen öğrencilerimiz tatilin, doğanın ve kayak yapmanın keyfini doyasıya çıkardılar. Geleneksel Bulgar mutfağının ve leziz yemeklerinin tadını çıkarmak için gidilen restoran, kıyasıya çekişmelerin yaşandığı bowling turnuvası ve unutulmayacak güzel anılarla dolu bir gezi böylece geride bırakıldı.