TAC Destination&Imagination Kulübü Destination Imagination Turnuvasındaydı!..

Kuşadası Efes Kongre Merkezinde, 15-18 Şubat tarihlerinde düzenlenen Destination&Imagination Turnuvasına okulumuz öğrencileri, Kulüp Öğretmenleri Katibe Karakurt ve Bikem Can’ın gözetmenliğinde katıldılar.

Hayal gücü ve yaratıcılığın temel alındığı bu turnuvaya, “Bilimsel Kategori” alanında katılan öğrencilerimiz, takımlarını oluşturduktan sonra özverili bir çalışma sergileyerek yeni deneyimler edinirken aynı zamanda DAT’ın (Destination&Imagination Türkiye) da bir parçası olmaktan büyük keyif aldılar. Öğrencilerimize, takım çalışmasının ne demek olduğunu, görev dağılımının nasıl yapılması gerektiğini deneyimlemelerinin yanı sıra bu turnuva sayesinde zamanı iyi kullanma becerilerini de geliştirdiler. Birçok aşaması ve engeli olan bu süreci atlatırken birbirlerine destek olmanın ve motivasyonlarını kaybetmemenin önemini de kavradılar.

Uzun bir çalışma süreci sonunda sergiledikleri performansları beğenilen öğrencilerimiz, bu yaratıcı ve eğlenceli organizasyonun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.