TAC Kampüsünde İngilizce Projesi

Stickler binası için duvar resmi tasarım yarışmasının sonucunda kazanan öğrenciler Alpay Özküçük (9-B), Mustafa Toslak (Hazırlık) ve Poyraz Güzel (Hazırlık) oldular.

Bu projede yer alan her bir öğrencimiz sertifika ve TAC Puanı ile ödüllendirildi.

Cumartesi ve Pazar günleri, bir grup öğrencimiz serbest zamanlarını Stickler duvarlarına görsellerini boyayarak geçirdiler. Bu çalışma sırasında, Alpay Özküçük’e arkadaşları Göksu Keçeli (9-A), Ekin Yaycı (9-D) ve Aybeniz Komitoğlu (9-B) yardımcı oldular.

Ms. McIntaggart ve Ms. Wilder Wickham da sanatsal yaratıcılığı destekleyen bu süreçte öğrencileri yalnız bırakmadılar.

Projemizin amacı, okul içerisindeki İngilizce görsel sayısını artırmakla birlikte, öğrencilerin duvar resimlerini kendilerinin tasarlaması ve boyaması ile okul ortamını sahiplenme duygularını güçlendirmek, diğer öğrencilerin peşinden gideceği bir iz bırakabilmektedir.

Öğrencilerimizi bu başarılı ekip çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz.