Satranç Kulübümüzden

Okul Sporları Satranç İl Birinciliği 17-18 Şubat, 2018 tarihlerinde, Mersin / Servet Tazegül Kapalı Spor Salonunda, 560 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Mertay Karakaş, Tunç Türeli, Emir Avni Şahin, Süleyman Şah Doruk Koncagül ve Berat Güdül’den oluşan TAC Satranç Takımı, yarışmanın ilk gününde çok iyi bir başlangıç yaparken son gün çok küçük bir fark ile kaybedilen final maçı ile kupayı kaçırdı.

Satranç Kulübü öğrencilerimizi gösterdikleri mücadele ve performanslarından dolayı gönülden kutluyor, başarılar diliyoruz.