IB & Uluslararası Üniversiteler Sunumu

26 Şubat, 2018 /Pazartesi günü, okulumuz IB Koordinatörü Hakan Sapmazlı tarafından, çoğunluğu 10. sınıf velilerinden oluşan büyük bir veli grubumuza IB Programı ile ilgili bilgi verildi.

Okulumuz Yurt Dışı Üniversiteler Danışmanı Brett Bowring’in yurt dışında bulunması nedeniyle katılamadığı sunumda, kendisine ait mesaj, Hakan Sapmazlı tarafından, yurt dışı üniversitelerine başvuru süreci ve sürece dair velilerden beklenenler şeklinde katılımcı veliler ile paylaşıldı. IB programı ve programın öğrenci hayatına katkılarının konuşulduğu sunum, soru-cevap kısmı ile sonlandı.