Atletizm Ferdi Gençlerde TAC Türkiye 5.si ve 6.sı

28-29 Mart, 2018 tarihlerinde Bursa’da yapılan Gençler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda okulumuzu büyük bir başarıyla temsil eden 9. sınıf öğrencimiz Başar Eren YELKEN, 110 metre Engelli Koşusunda Türkiye 5.si; Yüksek Atlamada da Türkiye 6.sı oldu.

Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok profesyonel sporcuların katıldığı, zorlu hava şartlarına rağmen büyük çekişmelerin yaşandığı yarışmada, okulumuzu en iyi şekilde temsi eden, başarısıyla bizleri gururlandıran öğrencimiz Başar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.