TAC İkinci Yabancı Dil Bölümümüz Sosyal Hizmet Çalışmalarına Devam Ediyor!..

İkinci Yabancı Dil Bölümümüz, etkin bir şekilde katıldığı sosyal hizmet çalışmalarından birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadı. Bu dönem içinde Mersin’in Erdemli ilçesi Karayakup Köy Okuluna yine bir destek sağladı.

TAC İkinci Yabancı Dil Öğrencilerinin hazırlamış oldukları atıştırmalıkların satışından elde edilen gelir ile okulun pencerelerine korkuluklar taktırıldı. Ayrıca kalan para ile de okulun spor bölümüne voleybol topu alındı.

Böylece, Karayakup Köy Okulunun öğrencileri sınıflarında güvenli bir şekilde çalışırlarken bir yandan da Beden Eğitimi derslerinde de voleybol oyanayabilmenin sevincini yaşayacakları için çok mutlu oldular. Okul İdareceileri ve öğrencileri, TAC öğrencilerine defalarca teşekkürlerini ilettiler.