TAC’lilerin Tarsus Huzurevi Ziyareti

Tarsus Amerikan Koleji öğrencilerinin Tarsus Huzurevine yaptıkları bu ayki ziyaretleri, yine renkli geçti.

Burada yaşayan büyük amcaları ve teyzeleriyle bazen hüzünlü anlar yaşayıp bazen de neşe dolu sohbetler gerçekleştiren öğrencilerimiz zamanın ne kadar önemli olduğunu, hayatın ve gençliğin kıymetinin bilinmesi gerektiğini, bizzat yaşayarak ve vurgulayıcı bir şekilde, bir kez daha anladılar.

Büyüklerinin hayat tecrübelerinden edindiklerini hafızalarına kaydetmiş olmanın mutluluğuyla, huzurevinden ayrılırken bir taraftan da büyüklerinden ayrılmanın verdiği burukluğu da yaşadılar.