Tarsus Kelahmet Köyü Ortaokulu Toplum Hizmeti Çalışması

9 Mart, 2018 / Cuma günü, okulumuz Rehberlik Bölüm Başkanı ve Psikolojik Danışmanı Sinan Öz ve Psikolojik Danışmanlarımızdan Eda Şahin tarafından Tarsus Kelahmet Ortaokulu öğrencilerine yönelik “Eğitsel Rehberlik Çalışmaları” düzenlendi.

Gerçekleştirilen bu çalışmada; 5 ve 6. sınıf öğrencileriyle “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” üzerine konuşuldu. 7 ve 8. sınıf öğrencilerine de “Verimli Ders Çalışma Teknikleri”nin yanı sıra onların gereksinimlerine yönelik “Sınav Kaygısı” ve “Test Çözme Teknikleri”yle ilgili de bilgilendirme yapıldı.

Okulumuz Psikolojik Danışmanlarının Kelahmet Ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirdikleri bu çalışmalar sayesinde, buradaki öğrenciler akademik başarılarına katkıda bulunacak bilgileri edinmenin yanı sıra merak ettikleri soruları sorma şansını da elde ettiler.