TAC İkinci Yabancı Dil Bölümü Goethe Enstitüsü Yetkililik Sertifikası Aldı

Okulumuzda her yıl Nisan ayında uygulanan FIT sınavları öğrencilerimizin ana dili dışında öğrenmiş oldukları dillerdeki becerilerini  ölçen uluslararası alanlarda uygulanan prestijli sınavlardır. Okulumuz ikinci Yabancı Dil Bölümü başkanı Tuba BAYKAL ve bölüm öğretmenlerinden Sultan GÜRBÜZ bu prestijli sınavın konuşma becerisi bölümünde sınavda bulunma ve sınavı inceleme yetkilisi olmuşlardır.

Goethe Enstitüsünün 7 Mart 2013 tarihinde Adana’da gerçekleştirmiş olduğu  seminerde alınan bu yetkililik, (PRÜFERPASS FÜR FIT IN DEUTSCH 1 UND 2) bundan sonraki süreçte öğrencilerimize Almanca derslerinde hızlı ve aktif bir ağ yaratmayı hedeflemektedir.