Tac’de Beden Eğitimi Dersi, Fiziksel Ölçüm Testleri İle Başladı;

Bu senede Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz,  beden eğitimi dersinde fiziksel ölçüm testi uygulamasına başladılar. Ders boyunca hem eğlendiler hem de hangi sporlara yetenekleri olduğu konusunda çalışmalar yaptılar.

Büyük çekişmelerin yaşandığı ve öğrencilerimizin kendilerini keşfettiği bu anlar gerçekten görülmeye değerdi. Dereceye giren öğrencilerimizi bir kez daha kutluyoruz.

2015-2016 DÖNEMİ FİZİKSEL ÖLÇÜM TEST SONUÇLARI;

20 Metre Koşu Testi:                                     CAN BARTU BULUT                      3.41

DURU BİNOKAY                          4.05

Durarak Uzun Atlama Testi:                       EMİR LİCELİ                                       2.20

İLAYDA SÖYÜMEZ                          1.75

Dikey Sıçrama Testi:                                   EMİR LİCELİ                                       52 cm.

MİNA YENİCE                                     40 cm.

DOĞA BAYKAL                                   40 cm.

1 kg. Sağlık Topu Atma                               MURATCAN GÜZELOCAK              11.70 cm.

NİLSU KARTEPER                             7.45 cm.

Mekik Koşusu Testi:                                    MURATCAN GÜZELOCAK               90 tur

ELİF NAZ AKKAYA                             62 tur