Tenis

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan, TENİS GENÇ ERKEKLER GRUP BİRİNCİLİĞİ müsabakalarında okulumuz grubunda 1. olmuştur.

Tarsus Amerikan Genç Erkek Tenis Takımımız, elde ettiği bu başarılı sonuç ile 25-28 Nisan tarihlerinde Mersin’de yapılan “TÜRKİYE ŞAMPİYONASI”na katılmaya hak kazanmıştır.

Tenis takımımızda yer alan öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik eder, mücadele edecekleri Türkiye Şampiyonası’nda kendilerine başarılar ve bol şanslar dileriz.