TAC Atletizm Erkek Takımı Türkiye Grup Birinciliğinde 3. Oldu!

13-14 Mart, 2018 tarihlerinde Mersin’de yapılan Gençler B Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışmasında, Erkek Takımımız Grup 3.sü olmuştur.

Ayrıca 9. sınıf öğrencimiz Başar Eren YELKEN, 110 metre Engelli ve Yüksek Atlama branşlarında, baraj derecesini geçerek ferdi olarak Türkiye Gençler Puanlı Atletizm Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, 28-29 Mart’ta, Bursa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında TAC ailesi olarak öğrencimize başarılar dileriz.