Tarsus Amerikan Kolejinde “Webinar” Keyfi

8 Mart 2018/Perşembe günü, Tarsus Amerikan Koleji 2001 ve Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Mezunu Murat Soyupak ile öğrencilermiz, “webinar” aracılığıyla ile bir araya gelme fırsatı elde ettiler.

Murat Soyupak, daha önce “Groupon”, “Twitter” ve “Facebook” gibi dünya devi firmalarda çalışma deneyimi olan ve halen “Instagram”da yazılım mühendisliği yönetciliği yapan bir mezunumuzdur. Öğrencilerimiz, “webinar” aracılığıyla, teknoloji alanındaki gelişmeler, ABD’de üniversite okuma ve çalışmanın yanı sıra daha birçok konuda kendilerinden biri ile sohbet etmenin keyfini sürdüler.

Saat ve mesafe farkına rağmen, öğrencilerimizin akıllarındaki soruları sorabildikleri ve de genç yaşına rağmen çok güçlü bir kariyere sahip mezunumuz ile görüşebilme olanağı elde ettikleri bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini defalarca dile getirdiler. Biz de Murat Bey’e, kardeşlerine zaman ayırıp bu fırsatı verdiği için bir kez daha teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.