TAC’de Bir Başkadır “Frankofoni Günü”

Bu yıl 8’incisi düzenlenen geleneksel TAC Frankofoni Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu güzel günde öğrenciler, özel olarak süslenmiş yemekhanede hem Fransız mutfağının yemeklerini tattılar hem de Oditoryumda tiyatro, şarkı, video ve şiirlerle bu günü ölümsüzleştirdiler.

İkinci Yabancı Dil Öğretmenleri rehberliğinde, Fransızca dersi alan Hazırlık, 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin aylardır hazırlık yaptıkları bu etkinlik oldukça keyifliydi. Etkinlikte yer alan herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.