Proje Hazırlama Süreci ve Öğrenci Deneyimleri

Fen Bilimleri Bölümümüz, 17 Nisan/Salı günü, Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grubu ve onların proje ortakları olan Portekiz, Litvanya ve Letonya'dan gelen katılımcılarını okulumuzda ağırladı. Öğrencilerimiz, "Erasmus + Programı Stratejik Ortaklıkları" kapsamında, "Fen Bilgisi Öğretiminde Öğrenme Sürecinin Güçlendirilmesi İçin Etkin Yöntemler" başlıklı proje doğrultusunda, Fen ve Matematik derslerinin verimli ve etkili eğitim-öğretimiyle ilgili proje temelli öğretim teknikleri üzerine konuk katılımcılara bir sunum gerçekleştirdiler.

10. sınıf öğrencilerimizden Ege Yüceel, “Biyonik El”; 11 IB sınıfı öğrencimiz Murat Sun da “Eğik Atış” konusunda tasarladıkları projelerini sunup proje üretim aşamaları hakkında yaşadıkları deneyimleri izleyicilerle paylaştılar.