Türkiye’nin eğitim çınarı 127 yıllık Tarsus Amerikan Koleji (TAC), yeni eğitim ve öğretim yılına keyifli bir Pazar buluşmasıyla merhaba dedi. Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) öğrenci, veli ve öğretmenleri, Okul Aile Birliği ve Öğrenci Birliği’nin 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirdiği kahvaltıda buluştu. Okul Aile Birliği ve Öğrenci Birliği tarafından düzenlenen brunch’ta, 350’ye yakın öğrenci, veli ve öğretmen bir araya geldi. Okula yeni başlayan öğrencilerle abi ve ablalarının tanışıp kaynaşma fırsatı bulduğu etkinlikte, veli ve öğretmenler de keyifli bir Pazar geçirdi.

Çeşitli spor aktivitelerinin düzenlendiği kahvaltılı buluşmada; baba-oğul voleybol maçı, masa tenisi turnuvası, halat çekme, köpüklü kayma yarışı ve su savaşlarıyla katılımcılar doyasıya eğlendi. Spor etkinlikleriyle sınırlı kalmayan etkinlikler, TAC’nin yıllardır süren geleneği Echo grubunun konseri ve Adana Çoksesli Korosu’nun (ÇOKFONİK) birbirinden güzel parçalarıyla çok daha renkli bir atmosfere büründü.