TAC EYP Kulübü TED Mersin Koleji Eğitim Forumuna Katıldı

TED Mersin Kolejinde 31 Mart-1 Nisan, 2018 tarihlerinde yapılan Ulusal Eğitim Forumuna okulumuzun Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü öğrencilerimiz de katıldılar.

TACEF’e de katılmış olan diğer okullardan gelen arkadaşlarıyla tekrar görüşme ve çalışma fırsatı bulan öğrencilerimiz, ülkemize ve dünyaya ait birçok sorunu araştırıp tartışma fırsatı bularak çözüm üretmeye çalıştılar. Tüm bu çalışmaların yanı sıra oynadıkları çeşitli oyunlarla da eğlenceli zaman geçirmeyi de unutmadılar.

Diğer eğitim forumlarında olduğu gibi bu eğitim forumunda da öğrencilerimiz sunum yapma, tartışma, kendini ifade etme, araştırmalar yapma ve bunların raporlarını oluşturma gibi konularla ilgili gelişimlerine katkıda bulundular.