TENİS Erkek Takımımız Türkiye Şampiyonası Yolunda

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan “Okul Sporları Tenis Gençler Grup Birinciliği” sona erdi.

27-31 Mart, 2018 tarihlerinde, Mersin’in ev sahipliğinde Türkiye geneli 43 Okul takımından 111 erkek, 89 kadın olmak üzere toplam 200 sporcunun katılımı ile Tenis Kompleksinde düzenlenen “Okul Sporları Tenis Gençler Grup Birinciliği” müsabakalarında, Tarsus Amerikan Koleji erkek ve kız takımları, “Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonasına” katılma hakkını elde ettiler.

Grubunda birincilik elde eden Tenis Okul Takımımızda yer alan öğrencilerimizi aldıkları bu başarılı sonuçtan dolayı tebrik ediyor, Mersin’de düzenlenecek olan "Okul Sporları Tenis Gençler Türkiye Şampiyonasında" öğrencilerimize başarılar diliyoruz.