Erdemli Anadolu Lisesi Fizik Olimpiyatlarındaki Başarımız

Bu yıl 5.si düzenlenen Erdemli Anadolu Lisesi Mersin Fizik Olimpiyatı, 28 Nisan, 2018 / Cumartesi günü, saat: 10.00’da yapıldı. Tarsus Amerikan Kolejinden 12. sınıf öğrencilerimizden Hüseyin Kara ve Sezer Yiğit Uçan okulumuzu temsilen katıldılar. Üç saat boyunca birbirinden zorlayıcı sorulara yanıt vermeye çalışan öğrenciler, bütün bir lise hayatları boyunca biriktirdikleri fizik bilgilerini en doğru ve uygun bir biçimde kullanmaya çalıştılar.

Zorlu sınav sonucunda Hüseyin Kara, Mersin il 3.sü olarak büyük bir başarı elde etti. Öğrencimiz ödülünü ve madalyasını Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Metin’den aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının hayat boyu devam etmesini dileriz.