TAC’de Star Wars Rüzgarı Esti!..

Her sene 4 Mayıs günü, Star Wars(Yıldız Savaşları) hayranları tarafından kutlanır. Star Wars, insanların ortak kültürünün bir ürünü olarak kabul görürü ve hak ettiği ilgiyi de görür.

Düşünün bir; 10 film, 400 kitap, 2 dizi ve pek çok farklı eser… Şimdiye kadar yaratılmış olan en büyük kurgu eserlerinden biri olan Star Wars’u okulumuzda kutlamak da son derece keyifli ve tatmin edici bir tecrübeydi.

Gelecek senelerde bu kutlamaların daha geniş boyutta olmasını umuyoruz. O zamana kadar da henüz bu harika dünyaya adım atmamış olan öğrencilerin de derhal bu filmi izlemeye başlamalarını şiddetle rica ediyorum.

Güç sizinle olsun!

Esat Tuna Erdağı / 9-E