Tarsus Amerikan Kolejinde TELC A2 Zamanı

9 Mayıs’ta okulumuzda TELC A2 sınavları uygulanmıştır. Öğrencilerimiz, tüm yıl boyunca öğrendiklerini girdikleri bu sınavlar ile kanıtlama fırsatı elde ettiler. Ayrıca, bu sınav ile uluslararası platformda yer alma hakkına sahip olabilmek için tüm yıl boyunca çok çalışan öğrencilerimiz emeklerinin karşılıklarını alabilmek için ter döktüler. Sınava giren öğrencilerimizin heyecanlı ve bir o kadar da meraklı oldukları da gözlerden kaçmadı.

TAC İKİNCİ YABANCI DİL BÖLÜMÜ Öğretmenlerinin desteği ile öğrenciler mezun olduklarında A1’den B2 seviyesine kadar sertifika alabilmek için çok çalışmaktalar. Bu doğrultuda çalışan ve emek harcayan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.