TAC, İzmir Ekonomi Üniversitesindeki “Yumurta Atma Yarışması”nda!..

17 Mayıs, 2018 tarihinde, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin düzenlediği “Yumurta Atma Yarışması”na, 11. sınıf öğrencilerimizden Sena Erdinç, proje danışman öğretmeni Funda Karaosmanoğlu önderliğinde, kendi tasarımıyla katılmıştır.

Dört aşamadan oluşan bu yarışmanın her aşamasından başarıyla geçen tasarım, finale kalmıştır. Finaldeki aşamayı da başarıyla tamamlayan projelerden biri olan tasarım, birincinin belirlenmesi için yapılan proje kütle ölçümü sonucunda gram farkı ile sıralamada birinci olamamıştır.

Projemizin yarışma jürisi tarafından en iyi tasarıma sahip proje olarak nitelendirilmesi, alınan başarı belgesinin yanında ayrıca bir gurur nedeni olmuştur.

Öğrencimiz Sena Erdinç’i başarısından dolayı tebrik eder, başarısının başka projelerle devam etmesini dileriz.