Yar. Doç. Dr. Fırat İnce’nin TAC öğrencileri ile Konferansı

Okulumuz 12 Haziran’da Houston Üniversitesi Biyomedikal mühendislik bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Yar. Doç. Dr. Fırat İnce’yi ağırladı. Okulumuz öğrencileri ile nöroloji, sinir bilim ve beyin cerrahisi hakkındaki araştırmalarını paylaştı. Bilişsel süreçlerimiz, alandaki teknolojik gelişmeler ve örnek araştırmaların paylaşıldığı konferansa öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.  Sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan İnce,  öğrencilerin nöroloji alanı hakkındaki meraklarını giderdi.