İkinci Yabancı Dil Bölümümüz Aralıksız Toplum Hizmetleri Çalışmalarına Devam Ediyor!

Waffel satışıyla, yalnızca  bir gün içerisinde, rekor kıran İkinci Yabancı Dil Bölümümüz, yine yardım kollarını uzattı.

İkinci Yabancı Dil Bölümümüz, waffle satışından elde ettiği gelir ile Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Karayakup Köy Okuluna bir yazıcı, bocce takımı ve dart takımı hediye etti.

Önderliğini  İkinci Yabancı Dil Bölüm Başkanı Tuba Baykal’ın yaptığı bu toplum hizmeti çalışması, 5 Haziran,  2018 tarihinde Karayakup İlkokulunun ihtiyaçlarının karşılanması ile sonuçlandı.

İkinci Yabancı Dil Bölüm Başkanı Tuba Baykal, sıradaki satışlarını Mersin Alzheimer Derneğine ve köy okuluna bir soğutucu alma yolunda gerçekleştireceklerini belirtti. Bölüm olarak, toplum hizmeti çalışmalarında ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp onları mutlu etmekten çok mutlu olduklarını ve TAC öğrencilerinin bu konuda çok duyarlı olduklarını görmekten büyük gurur duydukları dile getirdi.