Okulumuza Bu Yıl Başlayan Yatılı Öğrencilerimiz

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Yatılı Öğrenci Oryantasyonumuz, 01 Eylül, 2018/Cumartesi günü saat: 14.30’da okulumuza yeni başlayan öğrenci ve velilerinin kampüsümüze gelişleriyle başladı. Öğrenci ve velileri, Stickler Oditoryumda TAC’de yatılı yaşamının anlatıldığı sunumu dikkatle dinlediler.

Sunum, Okul Başdanışmanımız Andrew Leathwood ve Okul Müdürümüz Günseli Yüksel’in açılış konuşmaları ile başladı. Okulumuz Yatılı Bölümünden de sorumlu Akademik Müdür Yardımcısı Gülay Damar’ın tüm yatılı ekibini tanıtımından sonra Akran Rehberlerimizin samimi bilgi paylaşımları programa devam edildi. Okul Doktorumuz ve TAC Mezunlar Derneği Başkanı Ali Cerrahoğlu, revir ve yemekhane ile ilgili bilgiler verdikten sonra Rehberlik Bölüm Başkanı Sinan Öz, okulumuz Rehberlik Servisini tanıtıp Hazırlık Sınıflarıyla ilgilenecek Rehber Öğretmenleri tanıttıktan sonra Rehberlik Servisinin çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Toplantı, öğrencilerimizin oda kuralarını çekip odalarını belirlemeleriyle sona erdi.

Okul İdarecilerimiz, yatılıdan görev yapan kadromuz, Akran Rehberlerimiz, Rehberlik servisimiz ve okulumuza bu yıl başlayan yatılı öğrenci ve velilerimizin katılımıyla okul bahçemizde yenen akşam yemeği sonrasında öğrenciler ailelerinden ayrılarak Rehber Öğretmenlerimiz ve Akran Rehberleri ile birlikte kaynaşma etkinliğinde bir araya geldiler.

İlk günün ardından sıcak ama güzel bir Tarsus sabahına uyanan öğrenciler, öğretmen ve velileriyle birlikte yenen kahvaltı sonrasında Tarsus turuna katıldılar. Tarsus turu sonrasında spor, müzik ve drama etkinliğiyle hem okula, hem öğretmenlerine hem de arkadaşlarına alışma yolunda hızlı adımlar atan öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansımasından velileri ve öğretmenleri de mutlu oldular.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.