TAC Okul Aile Birliği Seçimi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Seçimi 20 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Seçimler sonucunda, TAC Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu listesi şu şekilde belirlenmiştir:

Yönetim Kurulu

Asil Üyeler

Tülay Sevgi Can          11.sınıf

Halis Dokgöz               12.sınıf

Önay Ok                     9.sınıf

Ayşe Kıralp                 9.sınıf

Neşe Bezek                 12.sınıf

Yedek Üyeler

Lebibe Aytekin                       12.sınıf

Gül Özdemir                           9.sınıf

Özlem Yengüner                    9.sınıf

Ümmühan Koç                       10.sınıf

Zeynep Doğulu                       Hazırlık

Denetim Kurulu Üyeleri

Asil Üye: Füsun Koçak            Hazırlık

Yedek Üye: Yeliz İpkıran        Hazırlık

TAC Yönetim Kurulu üyeleri, katkı veren ve katılımda bulunan tüm velilere teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim yılında okulun tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirmeyi umduklarını; sağlıklı, başarılı ve keyifli bir eğitim-öğretim yılı dilediklerini belirttiler.