TAC 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kulüp Seçimleri Gerçekleşti

Tarsus Amerikan Koleji 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı kulüp seçimleri tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla bir şenlik havasında gerçekleşti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere kulüp seçenekleri sunuldu. Öğrenciler tercihleri kırk dört kulüp içerisinden yaptı. Tarsus Amerikan Koleji bahçesinde tüm öğretmenler stantlar açarak kulüplerinin tanıtımını yaptılar ve bu tanıtım sırasında öğrencilerin ilgisini çekmek için görsel ve işitsel destek kullandılar.

Bir kulüp saati süren bu tanıtımın, hem eğlenceli hem de öğrencileri bilgilendirme açısından yeterliydi. Öğrencilerin, kulüp sunumunda birçok seçenek karşısında seçimlerinde kararsızlıklar yaşadığı da gözlerden kaçmadı.