“TAC’de Çadır Kampı’’

Tarsus Amerikan Koleji Hazırlık sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, yaklaşık 40 dönümlük okul yerleşkesinde, doğayla iç içe olmanın ve doğada bir gün geçirmenin güzelliğini, Beden Eğitimi Bölümünün organize ettiği muhteşem bir çadır kampı etkinliğiyle yaşamış oldular.

Öğrencilerimiz, insana bağımsızlık ve özgürlük duygusu kazandıran kamp kültürünü deneyimleme şansı yakaladılar. Önce öğretmenlerinin yardımıyla çadırlarını kurdular, ardından akşamki kamp için hazırlıklara yardım ettiler.

Tüm işler tamamlanınca sıra eğlenceye geldi. Koşu yarışması, halat çekme yarışması ve ip atlama etkinliklerinin ardından, gecenin en eğlenceli kısmı olan karaoke yarışmasıyla günün yorgunluğunu atan gençlerimiz, gece sinemasıyla dinlenme fırsatı buldular. Sinema bitiminde Belgin Hocamızın hazırladığı krepleri büyük bir zevkle yiyen öğrencilerimizin iştahı ve heyecanı gerçekten görülmeye değerdi. Gecenin sonlarına doğru Kamp ateşinin etrafında şarkılar söylendi ve danslar edildi.

Bir günlüğüne bile olsa teknolojiyi bir kenara bırakarak, arkadaşlarıyla ve doğayla baş başa kalan öğrencilerimiz, gruptan bağımsız hareket etmeye pek olanak vermeyen kamp kültürüyle takım çalışmasını ve yardımlaşmayı da öğrenmiş oldular.

Gelecek yıl  “TAC’de Çadır Kampı” etkinliğinde görüşmek üzere!